Wat voor lunchtype ben jij?
Eten is belangrijk. Rust nemen ook. En daarom lunchen ook. Het is nodig om je energiepeil weer wat op te
Eten is belangrijk. Rust nemen ook. En daarom lunchen ook. Het is nodig om je energiepeil weer wat op te
Vaderlief stelde me de vraag al een tijdje. ‘Ank, zoek nou eens uit waar de boterham vandaan komt’. Het heeft
De ondernemers van Baarle hebben weer wat leuks bedacht. We gaan op een andere manier vervolg geven aan het hart
Wij zijn fan van desem en zijn volop combinaties aan het uitproberen. We snijden het brood dan met de hand
Mensen zeggen vaak ‘ik zou dat niet kunnen hoor, de hele dag tussen die lekkere dingen staan’. Wij hebben daar
Er is meer in de wereld dan tarwe. Spelt is andere graansoort, maar ook gerst, kamut, rijst en haver. Ronald
We hebben hem weer! Doe mee met deze heerlijke traditie en wie weet ben jij de koning! Ook deze speciale
De maandag na Driekoningen is het weer Verloren Maandag! Tijd voor appelbollen en dubbele Belgische worstenbroden. Een heerlijke Belgische traditie
Je favoriete brood kan ook in een desemvariant gebakken worden. Waarom zou je deze variant eten? Het is ten eerste
Kerst moet nog komen, maar wij moeten natuurlijk ook al verder kijken naar Oudjaar. En ieder jaar hebben we ze
Wij werken graag samen met lokale ambachtelijke professionals. Ons bier, Pain Perdu (cadeautip!), gemaakt door De Dochter van de Korenaar
Chocoladeletters hebben wij altijd in de letter ‘S’ van Sint. Onze ambachtelijke roombooter amandelletters maken we altijd in de letter