
#11 Wat te doen met oud brood?
Eten weggooien is zonde. Maar liefst 25% van het geproduceerde voedsel over de hele wereld wordt weggegooid! Gelukkig zijn er
Eten weggooien is zonde. Maar liefst 25% van het geproduceerde voedsel over de hele wereld wordt weggegooid! Gelukkig zijn er
3 november is het de naamdag van de heilige Sint Hubertus. Sint Hubertus (656-727) was een patroonheilige voor de jacht
In een koude oven kun je niet bakken. Stap 1 bij thuisbakken is daarom de oven goed en lang genoeg
Als je 1 jaar wordt dan hoort daar natuurlijk taart bij. Je eerste, echte, eigen verjaardagstaart. Ronald bakte ze al
Het vorige stukje, #6, ging over onze nieuwe kwarkbol en nieuwe producten. Inspiratie hiervoor krijgen we ook op beurzen. En daarom
Soms, als ik eerlijk ben best vaak, krijg ik mijn zin. Alleen niet wanneer het om het assortiment van de
Spritsen zijn heel lekkere koekjes. En met dit recept en tips ook makkelijk thuis te maken! Voor ongeveer 20-25 koekjes
De bakker gaat met vakantie, of met verlof op z’n Belgisch… Gelukkig kun je brood goed bewaren en zo de
Regelmatig krijgen we van klanten de vraag hoe je stokbrood het beste lekker knapperig kunt houden als je het bijvoorbeeld
Geen mooie vorm en niet mooi opgemaakt of gedecoreerd. ‘Een homp schuim’ noemt Ronald het. De Poolse ‘marzynka’ werd ‘meringue’
Nieuwe dingen. Nieuwe dingen zijn spannend, leuk en eng tegelijk. Ruim drie jaar geleden zijn wij aan iets nieuws begonnen.