Bakken met pompoen | Tips
De winkel is aangekleed met de mooiste, grappige pompoenen en ook Ravi heeft weer een pompoen uit opa’s tuin meegenomen
De winkel is aangekleed met de mooiste, grappige pompoenen en ook Ravi heeft weer een pompoen uit opa’s tuin meegenomen
Eerst kwamen de wensen qua smaak; ‘aardbeien en slagroom pap’. Toen maakte ons crea-Lizje een maquette van de taart en
Waarom iets kopen als je het zelf kunt maken, of iemand in huis hebt die dat kan? Dit keer heeft
Van alle broden die gemaakt worden in België worden de meesten opgegeten door gezinnen met kinderen, gevolgd door gepensioneerden. Vanuit
Vorig jaar zijn ze bij ons komen filmen voor het promotiefilmpje van de Week van het Brood. Deze campagne krijgt
We zijn inmiddels alweer anderhalve week open en meneer moest nog rustig aan doen. Er gebeurt altijd vanalles in een
We waren dus in Zeeland. Daar waar wij het worstenbroodje als ons traditionele product hebben, het Brabantse of Hollandse worstenbroodje,
Ging hij nou naar Baarle om de polsen te laten checken of om de oven snel een keer aan te
7 augustus, 7 uur waren we present in het ziekenhuis en een paar uur later stonden we weer buiten. De
Ronald krijgt vaak nieuwe recepten toegestuurd en we experimenteren en testen om bij te blijven. Wat we ook altijd volgen,
Zijn progresjes ook jouw favoriet? Wat is progres? Het is gedroogd schuim, heerlijk zoet. Wij maken dit nog zelf –
Met je handen in het verband kun je niet bakken. We zijn daarom deze zomer 3 weken gesloten, maar we