Staat het progresje ook in jouw top 3? | Tips
Zijn progresjes ook jouw favoriet? Wat is progres? Het is gedroogd schuim, heerlijk zoet. Wij maken dit nog zelf –
Zijn progresjes ook jouw favoriet? Wat is progres? Het is gedroogd schuim, heerlijk zoet. Wij maken dit nog zelf –
Met je handen in het verband kun je niet bakken. We zijn daarom deze zomer 3 weken gesloten, maar we
Dat viel even tegen. Toch een operatie. Aan beide polsen. Bakken gaat dan echt even niet lukken. Daarom zijn we
We zoeken versterking in de winkel. En wij zijn van mening dat het hartstikke leuk – en lekker – is
We hebben veel producten met appel – en dus een nieuwe vlaai met appel en citroen. Veel mensen houden hiervan
Twee keer 20 leerlingen van Basisschool de Vlinder kwamen woensdag op bezoek met 2 juffen. Leerlingen van het eerste tot
‘Ank, we hebben in juni twee stagiaires in de bakkerij. Eindelijk tijd om eens quiches te maken’. En zo geschiedde.
Tijd voor de lekkerste éclairs, naast de oude vertrouwde chocolade en mokka variant, tijdens de vijfde week van de éclair.
Nog een beetje warm, met een beetje boter. Zo eten Liz en Ravi ons croissantje het liefst. Ellen eet graag
Als we ze zouden laten kiezen dan zouden er zeker en liefst altijd beschuitbollen en worstenbroodjes in de broodtrommel gaan.
Smos of smoske is Vlaams voor een rijkelijk belegd hard stokbroodje met groente, kaas, hesp en ei. Hieraan voldoen die
We laten zo veel mogelijk zien van wat er achter de schermen in een bakkerij gebeurd. We krijgen ook regelmatig