Maken we kans?!

Heel veel felicitaties hebben we ontvangen. En veel reacties. Ook feedback en dat nemen we zeker mee. Maar we gaan vooral iets met die positieve reacties doen:

Een kleine greep uit de reacties:
“Ooooh…!”
“Wauw, dit is echt gaaf!”
“Het is net of we in een chique winkel in Brussel zijn!”
“Die inkijk, geweldig!”
“Wat interessant dat je nu de bakkers ook echt kunt zien!”
“Jeetje, wat groot is de bakkerij!”
“Oeh, we kunnen elkaar verstaan, ik kan ook echt iets aan Ronald vragen”
“Dit is echt anders dan normale bakkerijen”

En dit was ook de bedoeling. We wilden geen standaard winkel. We willen echt laten zien wat er achter de schermen gebeurt. Laten zien hoe hard onze bakkers werken. Laten zien hoe mooi het vak is. Laten zien dat ze met de hand de lekkerste gebakjes maken. Laten zien dat een oven smosbroodjes ook kan verbranden en dat je dan dus geen smoskes meer bij kunt maken…

We waren zelf al overtuigd van ons idee. De uitvoering vinden we prachtig en aan de reacties te horen en te lezen vinden klanten, leveranciers en vertegenwoordigers dat ook. Dus wat gaan we daarmee doen? Ronald kan meedoen aan wedstrijden (de volgende vakwedstrijd is in maart) en winnen, maar waarom kan de winkel dat niet? En dus heb ik ons opgegeven voor de Shop Design Awards. En ik denk dat we kans maken! Voor 15 december moet ik nu een soort portfolio maken. Dat bestaat uit het beantwoorden van een aantal vragen en het aanleveren van beeldmateriaal. Een 6 koppige vakjury beslist uiteindelijk de winnaars per categorie. En dat gebeurt pas in juni 2020 dus we moeten nog even geduld hebben. Wordt vervolgd…