Nieuw voor het ontbijt of de borrel

Natuurlijk hebben we
altijd het meeste te vertellen over onze eigen producten. Alles wat iedere
nacht en dag in de bakkerij gemaakt wordt. Vlees, kaas en yoghurt maken we zelf
niet, maar we hebben ons assortiment met een aantal heel lekkere soorten
uitgebreid:

Ons vleestoogje is klein, misschien wel te klein, maar ligt vol met nieuwe vleessoorten. We hebben een kalkoensalami, coburgerham en op verzoek de klassieker Strasbourg. Deze laatste is niet alleen lekker op een boterham, maar ook bij de borrel met een beetje mosterd of een augurkje. Een tweetal soorten hebben we voorverpakt in ons koeleiland. Filet de Sax. Dit varkensvlees wordt gerookt op echt beukenhout. Ook hebben we erg kipfilet met een licht krokant korstje.

De Strasbourg is lekker bij de borrel, maar zeker ook onze kaasjes! Brie, Chaumes en Père Joseph van zacht en romig tot wat pittiger. Chaumes komt uit de streek aan de voet van de Pyreneeën. Père Joseph is een kaas uit Zuid-West-Vlaanderen en een abdij kaas. Probeer vooral zelf met een stokbroodje of op een toastje.

Niet persé lekker bij de borrel, maar wel bij het ontbijt en onze granola is de yoghurt van het  Melkhuisje! Ambachtelijke yoghurt, vol van smaak, wij willen niet meer anders!